torsdag 16 februari 2017

Islamisering

Har beslutat mig för att inte skicka in svar på Stig Broqvists brist på läsförståelse av min insändare. Jag tror inte HD är så angeläget att fortsätta debatten med i princip samma argument.
Däremot vill jag nu lägga upp ett inlägg, som jag till min glädje fick publicerat på Avpixlat förra året. Den fick många positiva kommentarer. 

Den smygande Islamiseringen värre än terrorhot?

Fasansfulla terrorattacker har begåtts i Europa och övriga världen. Det skapar osäkerhet och misstänksamhet. Man vet inte när och var det sker nästa gång. I det öppna, västerländska samhället är det svårt att spåra och övervaka terrorister. Vi kan egentligen bara konstatera att vi fått in ett oberäkneligt virus i samhällskroppen.
Men är det då bara de spektakulära terrordåden, som vi ska bekämpa?  Är det inte lika viktigt eller ännu viktigare att uppmärksamma vad som håller på att hända omkring oss i vårt svenska samhälle.  Sakta smyger sig en klankultur från Mellanöstern i följe med religionen islam in i vår vardag. Med allt öppnare ögon ser jag klara tecken på att det pågår en långsam anpassning till islam i vårt land.
Mest uppenbart är det i stadsbilden. På våra gator och torg går allt fler kvinnor, insvepta i hijab, den så kallade  slöjan. En del bär också långa, svarta kjolar och uppenbarar sig för mina ögon  som sagornas häxor. I den senaste stora flyktingvågen bar de flesta av kvinnorna slöja. Ska vi nu se ännu fler beslöjade kvinnor i våra bostadsområden, på gator och torg? Hur länge kommer det att dröja, innan vi tvingas möta dem i receptioner, i affärernas kassor, inom skolan och vården etc.? En del apotek bemannar redan nu kassorna med  kvinnor med huvudduk.
Tråkigast är det att se dem på stränderna, nu även i den så kallade burkinin. Här vill jag njuta av solen, vinden och vattnet och inte påminnas om en medeltida religions kropps- och sexualfobi. Är de medvetna om att de kränker svenska kvinnors kamp för jämställdhet och vår kultur, som fått sin näring av förhållandet till naturen? I själva verket har de kidnappat religionsfriheten och marknadsför en religion, som inte hör hemma i ett naturälskande, jämställt och demokratiskt samhälle. .
De har flytt från krig, förföljelse och misär, men religionens krav på kvinnors klädsel bär de med sig. Slöjan är inte vilken huvudbonad som helst. Kvinnor kan ha olika skäl att bära den, men den är ofrånkomligt en symbol för muslimsk tro och identitet. Unga kvinnor, t o m födda i Sverige men med ena foten i den muslimska traditionen, kanske bär slöjan som en protest mot det västerländska samhällets lösa normer och exploatering av kvinnokroppen. De vet också att muslimska män föraktar kvinnor som inte skyler sig och anser dem vara horor och ett lovligt byte. Det senare har visats sig vara en grym verklighet för unga svenska kvinnor. Hur ska vi få stopp på att potenta unga män från Mellanöstern och Nordafrika driver runt i  gäng på våra gator. Hur ska polisens resurser räcka till för att skydda kvinnorna mot dessa förövare? Straffen måste skärpas och utvisning bli följden. För svenskt medborgarskap ska tröskeln vara mycket högre än idag.
Det värsta är ändå att se små flickor, som ej uppnått puberteten, vara inlindade i en huvudschal, som inskränker deras rörelsefrihet. Det borde förbjudas. Jag efterlyser politiker med mod att genomföra ett sådant förbud och att förtydliga religionsfrihetslagen, nämligen att den ska gälla individens rätt att utöva sin religion privat och i religiösa byggnader men inte i offentlig verksamhet och på offentliga platser.  .
Nu försöker islam flytta fram positionerna ytterligare ett steg i strid med praxis inom svensk skolundervisning. Vid fysisk aktivitet som simundervisning och idrottslektioner kräver muslimska föräldrar att flickor och pojkar ska undervisas var för sig. Det huvudsakliga skälet är förmodligen inte innehållet i undervisningen utan att flickorna inte får visa sig för pojkarna i bad- eller gymnastikdräkt och utan huvudschal. Det är hög tid att stå upp för invandrarflickornas frigörelse och sätta stopp för könsseparation i den svenska skolan. Det är hög tid att stoppa religiösa friskolor med en underliggande religiös agenda.
Det allt överskuggande problemet med den stora invandringen, är den sociala situationen i de så kallade utanförskapsområdena, som växer och blir allt fler. Här är det svårt att se någon lösning, om man inte vågar närma sig själva kärnan - krocken mellan vitt skilda kulturer. I  lugn och ro har man fått behålla de värdenormer och den livsstil, som man tagit med sig från hemlandet och sedan överfört till barnen: Begränsning av flickornas liv och stor frihet för sönerna, som blivit föräldrarnas livlina till det svenska samhället. Tyvärr har det här gått snett. Många pojkar -  naturligtvis inte alla - har utvecklat ett hat mot det svenska samhället, som förmodligen har sin upprinnelse i föräldrarnas bristande kunskaper i svenska och därigenom oförmåga att integreras och som gjort arbetslösheten och kvinnans inlåsning i hemmet till destruktiva krafter. En starkt pådrivande faktor har EBO-lagen varit. Ännu har det inte kommit något förslag att avskaffa den. Under tiden  fortsätter asylanter att söka sig till släktingar i utanförskapsområdena och spä på trångboddheten och isoleringen. Människor som levt hela sitt liv i tron att förändringar bara kan ske "om Gud vill" har svårt att tillägna sig den drivkraft, som byggt västerländska samhällen. Inte heller barnen förstår att man måste kämpa för en bättre tillvaro. I stället lockar olika former av kriminalitet med snabba pengar, som i sin  tur föder maffialiknande metoder.
Hur ska politikerna kunna rå på denna situation, som skapats av dem själva i naiv okunnighet? Hur sätter man stopp för islamiseringen och våldet i dessa områden? Personligen tror jag att åtgärder, som kunde vidtas, motarbetas av  det svenska samhällets konflikträdsla och självbild av det humana samhället, just detta goda samhälle, som håller på att undermineras av brist på ansvar och krav. Det man kan hoppas på är att dessa områden inte växer eller smittar av sig på samhället i stort. I första hand måste man avskaffa EBO. De pojkar under 18 år, som trakasserar flickor och unga kvinnor, medverkar i bilbränning och stenkastning etc,  bör polisen kunna gripa och återföra till föräldrarna, som måste ta sitt ansvar och medverka i en diskussion om pojkarnas framtid.
Det finns många områden, där våra politiker måste sätta ned foten, om de inte vill att medborgarna själva ska ta saken i egna händer. Det är inte ett osannolikt scenario, när många svenskar upplever sig  åsidosatta och hotade på flera olika sätt. Inom en mycket snar framtid kommer det att finnas minst en miljon muslimer i landet. Hur ska denna situation hanteras? Hur ska kraven från den växande muslimska befolkningen bemötas. Det är hög tid att vi som t ex i Storbritannien tar reda på hur muslimer ställer sig till det svenska samhället och svensk lag i förhållande till den egna kulturen och religionen. Vad anser de om sharialagar och den samhällsstruktur, som är förknippad med dem. Vi måste få veta detta så att vi inte går i den fälla, som är inbäddad i ett demokratiskt system. 

Nästa generation av historielösa, konflikträdda och överbeskyddade ungdomar, som fostrats att tro på alla människors lika värde och mångkultur, kan komma att falla offer för politisk islam, om vi inte redan nu inser den fara, som denna rörelse utgör - inte bara för terrordåd utan för långsam kvävning av det västerländska samhället.
"Om islam inte är politisk, är den ingenting alls" (Ayatollah Khomeini)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar