torsdag 2 mars 2017

Läs ledarsidorna.se !

På Johan Westerholms Ledarsidorna hittar du information, som korrektmedierna undviker. Har någon renlärig tidning rapporterat att Nämnden för samhällsskydd och beredskap (MSB) har publicerat en mycket viktig rapport om Muslimska Brödraskapets försök att få inflytande i olika partier och organisationer. Du kan lätt läsa den på nätet. Ett exempel är vår f d bostadsminister Mehmet Kaplan. Det verkar som om Miljöpartier är särskilt öppet för muslimer med en hemlig agenda men också Moderaterna lyckades få in Waberi i riksdagen, som inte dolde att han stod för en islamistisk politik.
Det är oroande att våra politiker är så naiva eller inte vill förstå att med snart över en miljon muslimer i landet kommer det att bli svårt att hantera deras särkrav. Det har redan visats sig, när det gäller könsseparation på badhus och skolor. Men rätten till sin kultur har ju fastställts i grundlagen! Jag skrev Nej till EU´s Helsingborg remissvar på förslaget till ändring av grundlagen 2010 och påtalade de konsekvenser som en grundlagsstadgad mångkultur kan få för framtiden. Och nu är vi snart där. Endast de 20 Sverigedemokraterna, som då kommit in i riksdagen, röstade nej.
Vi får väl vänta på historiens dom. Vad än man tycker om Sverigedemokraterna har de hållit en rak linje och många av de problem, som vi nu brottas med, hade varit mindre om man insett att det svenska samhället, som det är utformat, inte klarar en så stor invandring, som vi faktiskt fortfarande har. Men inte ens SD (bara Kent Ekeroth) vågade säga att det är invandringen från muslimska länder, som är det stora problemet. Nu säger jag det. De som lider av fobi på grund av andras fobier, får gärna degradera sig till att påstå att islammotståndarna är islamofober. Men tala samtidigt om vad politisk islam - och all islam är ytterst politisk, eftersom samhället ska byggas på Guds lag Sharia - kan tillföra det svenska samhället. Eftersom ingen vågar debattera kring denna fråga, går det nog inte att få något svar.
  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar